Sponsor ouders gezocht

 

OP deze bladzijde  foto’s van kinderen die graag naar school willen om in de toekomst een menswaardig bestaan te kunnen opbouwen. Dit is alleen mogelijk als ze de basisschool en vervolg onderwijs kunnen volgen. Dit geeft ze meer kans op werk op de toch al zeer krappe arbeidsmarkt. De kwaliteit van de foto’s verschillen per kind.

Onderstaande kinderen zijn alle 3 van een politie vrouw. Helaas verdient zij te weinig om naast  de kosten van de huur en kosten voor eten ook nog voor deze kinderen schoolgeld te betalen. Ondanks dat kinderen van politie vrouwen gereduceerd schoolgeld hoeven te betalen. Deze kinderen kunnen voor € 85.00 per jaar hun schoolopleiding volgen. 2 van haar kinderen heeft reeds een sponsor gevonden.

   Ousman Dibba                           Gibril  Dibba               Amadou Wurri Dibba

           

 

links ziet u Binta Jawo Sulyman. Zij wil   Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_8929-Habby-Jawo-sigarettenman-1.jpg ontzettend graag weer naar school, maar haar vader kan het schoolgeld niet betalen. Hij heeft ongeveer een halfjaar werk bij een hotel waar hij een kraampje heeft en daar simkaarten, tweedehands boeken en sigaretten verkoopt. Haar zus heeft inmiddels een sponsor gevonden. Zij is momenteel 16 jaar oud. Nadere gegevens krijgen wij nog van haar. De schoolkosten voor haar bedragen € 150.00 per jaar. Zij wil naar de St Franciscus Basic school. 

 

 

 

 

 

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Bubacar-Barrow-geb-2-11-10-kost-D6000-via-Lamin-2-683x1024.jpgLinks ziet u Bubacar Barrow.Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Fatou-Mata-Karamo-Jawara-geb-16-11-06-nkind-vriend-Lamin-kosten-......-4-1-904x1024.jpg Hij is geboren op 2-11-2010 en wil graag naar school. Helaas hebben zijn ouders niet het geld om zijn schoolkosten te betalen. De kosten voor een heel schooljaar bedragen € 125.00 per jaar. Wilt u hem helpen zodat hij naar school kan gaan. Rechts ziet u een heel verlegen meisje. Haar naam is Fatou Mata Karamo Jawara, geb 16-11-06 . Onze taxi chauffeur, een vriend van haar vader vroeg ons of wij een sponsor voor haar wilde zoeken omdat haar vader helaas geen werk heeft en dus het schoolgeld niet kan betalen. Haar schoolopleiding kost € 125.00 per jaar

.

.

 

.

.

.

.

 

Links ziet u kleine Hans Sanyang. Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Lamin-Barrow-geb-4-10-07-kost-D6000-via-Lamin-2-683x1024.jpgSpeelt met speelgoed wat hij net heeft ontvangen uit Nederland. Hij heeft zijn naam te danken aan een bestuurslid van onze stichting in Nederland. Zijn moeder moet helaas alleen voor hem zorgen alsmede voor zijn grotere zus en broer. Daarnaast is zijn moeder momenteel aan het leren voor volwaardig verpleegster alsmede vroedvrouw en heeft geen geld om hem naar school te laten gaan. De kosten bedragen € 100.00 per jaar. Zijn moeder is ook bestuurslid van onze stichting in Gambia.

Rechts ziet u Lamin Barrow. Dit is een zoon van onze taxi chauffeur. Helaas heeft hij niet de financiele middelen om al zijn 4 kinderen naar school te sturen. Hij heeft maar een halfjaar per jaar werk, omdat er in de overige zes maanden geen toeristen zijn in het gebied waar hij zijn standplaats heeft en zijn auto dan moet inleveren van zijn baas. Het schoolgeld voor hem bedraagt € 125.00 per jaar

.

.

 

.

.

.

 

Links staat Lamin Jammeh. geboren op 3 mei 2002.Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Mam-Mamburee-geb-7-10-2002-1-683x1024.jpg Deze jongen zou graag een vak willen leren om zelf te kunnnen bijdragen in de kosten bij hem thuis. Sterker nog hij wil mede het gezin onderhouden. Maar helaas hebben zijn ouders geen geld gehad om hem te laten leren na de basis school. Hij wil alles aanpakken en alles leren wat in zijn vermogen ligt. Een opleiding voor hem zal ongeveer €175.00 bedragen. Wie wil hem helpen?? Rechts staat Mam Mamburee. Haar moeder is overleden aan Malaria en heeft geen vader. Wordt momenteel verzorgt door haar Oma. Oma kan niet werken gezien haar leeftijd en wordt financieel ondersteunt door haar zoon. Naast Mam heeft oma nog 3 kleinkinderen die bij haar wonen. Mam zou graag naar school willen, al is het geen studie bol, maar voor haar is er wel speciaal gericht onderwijs. Dat kost echter € 125.00 per jaar die oma niet kan opbrengen. Wie wil haar voor een paar jaar ondersteunen?

.

.

.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Sankung-Jammeh-2-576x1024.jpglinks staat op de foto Sankung Jammeh. Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is m-Mama-en-Joko-Gaye-tweeling-geb-11-09-09-grade-4-inglory-baptist-school-683x1024.jpgSankung heeft een paar jaar geleden zijn middelbare school Beëindigd mede dankzij een sponsor. Helaas is die overleden en Sankung heeft geen werk kunnen  vinden. Hij wil zich gaan specialiseren voor elektricien. Daarvoor moet hij anderhalf jaar weer naar school echter zijn vader kan het schoolgeld niet betalen. Wie helpt hem om de studie te bekostigen. Totaal kost het € 175.00 per leerjaar (Maximaal 2 jaar). Rechts staat de tweeling Gaye (Joko en Mama). Door de directrice van de school is ons gevraagd of wij misschien een sponsor voor hun wilden zoeken. Helaas weten we niets van de ouders (gezinsomstandigheden. Daar wordt verder naar gevraagd via de school. Wel weten we wat de studiekosten per kind zullen bedragen. Dat is € 100.00 per kind.

Dit zijn de kinderen waarvoor we momenteel sponsorouders zoeken. Wenst u ėėn van bovenstaande kinderen te ondersteunen, klik dan hier voor het aanvraag formulier of neem dan contact op via info@gambiaschoolchildren.nl